Известие

Collapse
No announcement yet.

Масло

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Масло

Здравейте колеги,взех си наскоро колата от сервиз,сменяха ми коляновия вал. Сложили са ми ето това масло http://www.dynamicparts.de/bg/show-product.php?id=3 .Не бях го чувал до сега,някой знае ли нещо за него,бива ли го или да сменям с нещо по чувано.
    Благодаря предварително.

п.с Не успях да открия нищо с търсачката.
    156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Ем кво да му е? Покрива изискванията по АPI, ACEA... карай си го без тревоги.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Е въпреки че е най добре с предписаното от производителя, все пак да хвърляш туко що налято масло, което както казва колегато покрива стандартите, не си заслужава...Изкарай си го пък после си сложи това което искаш ти
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Караш 156 2.0 и си сменял колянов вал...

(горните думи може да ги пуснеш в търсачката на форума..)

Според мен покарай 4-5хил км. без никакви сериозни натоварвания, а после си сложи ХУБАВО масълце!!!

Иначе многоооо масла вече отговарят на тези спецификации(вкл. GOLD)...Ама ако нямаше разлика в качеството на маслото нямаше да има масла с еднакви спецификации и 100% разлики в цените. Все пак всеки сам си е собственик на парите в джоба и колата, така че всеки сам си решава...

(Другото което ме притесни е че май всички гледат само Api спецификациите, а останалите надписчета разкриват най-важното...)
        Last edited by VFTI; d.m.y г., 17:58.
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

и аз бих ти дал такъв съвет като колегата по горе карай 4-5хил и го смени
          то не че е гаранция че като платиш за хубаво масло ще вземеш такова пълно е с ментета
          sigpicalfa 164turbo s4
          части втора употреба за алфа всичко за 156
          http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
          0888556609 Коко Алексиев

Comment

Колеги, дайте примери за хубаво масло и източници за него, за да не се натъкваме на ментета.
            АР 156 1.8 ТС 2000г

Comment

Всъщност маслото е продукт на Лемфьордер, тоест е немско. Пакетира се като Динамик партс специално за Даскалов кар.Карам такова без проблеми!

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                Здравейте колеги,взех си наскоро колата от сервиз,сменяха ми коляновия вал. Сложили са ми ето това масло http://www.dynamicparts.de/bg/show-product.php?id=3 .Не бях го чувал до сега,някой знае ли нещо за него,бива ли го или да сменям с нещо по чувано.
                Благодаря предварително.

п.с Не успях да открия нищо с търсачката.
                според описанието това масло покрива минималните изисквания на мотора ..
                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Еми ще си покарам с него 5-6 хил. км и после ще сложа нещо по добро.
                  Благодаря за отговорите.
                  156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

С което смятам, поредната от многото теми за масла, за приключена

Comment

Working...
                    X